What’s Next panelen: Carl Bildt i Second Life, Facebook i Sverige, besöksstatistik och Feedburner

Posted on 05. Jun, 2007 by in Uncategorized

Den här veckan diskuterar Interneworlds nyhetsredaktör Fredrik Wass, Good Olds internetstrateg Björn Jeffery och Stardolls affärsutvecklare Henrik Torstensson:

Podcasten görs av Tomas Wennström, den här gången ifrån Peking, därav den ibland lite sämre ljudkvaliteten. Tomas kommer gärna i kontakt med it-folk i Peking. Mejla till [email protected].

Play

3 Responses to “What’s Next panelen: Carl Bildt i Second Life, Facebook i Sverige, besöksstatistik och Feedburner”

  1. Anton

    06. Jun, 2007

    En stor anledning till Facebooks snabba frammarsch är, förutom att många pluggat utomlands (vilket jag har märkt, alla jag känner som pluggat utomlands har fått hela min bekantskapskrets att börja använda Facebook), att det är så lätt att föra över sina vänner från andra tjänster och kontaktböcker. Enklaste saken de troligtvis gjort – men Linkedin och Facebook har tjänat otroligt mycket på detta. Yngre personer har garanterat MSN Messenger, äldre sina mejlkontakter. Dessa startar snabbt en stomme som gör att det sprider sig fort.

    Någon av er som ska på Podcamp Europe nästa vecka?

    Ang Feedburner så är deras stora användarbas bara värt pengarna…

  2. tomas

    08. Jun, 2007

    Jag hade gärna åkt till PodCamp, men jag är inte hemma i Sverige då.

  3. […] Att Facebook är populärt i Sverige råder det ingen tvekan om. Det konstaterar bland andra Henrik Torstensson, What’s Next och wearewiz, och märks i mångas mejlboxar nu om inte annat. […]